2221050423 6ο χλμ Χαλκίδας - Ερέτριας, Χαλκίδα gtmarkou@gmail.com

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
Οικοδομικές Εργασίες - Ανακαινίσεις | Εύβοια - Χαλκίδα


 

Η εταιρεία ΜΑΡΚΟΥ δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της δόμησης και των ανακαινίσεων με μεγάλη επιτυχία και έδρα τη Χαλκίδα. Με επικεφαλής τους Γεώργιο και Αναστάσιο Μάρκου αναλαμβάνουμε εργασίες γενικών ανακαινίσεων όπως, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις ταρατσών, μονώσεις τοιχοποιίας - θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, ψευδοροφές, χωρίσματα.
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης σε κουζίνες, μπάνια, πατώματα, κατασκευή τζακιών και ό,τι άλλο χρειάζεται ο χώρος σας.


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξυπηρετώντας σε Χαλκίδα, Εύβοια, Σχηματάρι Βοιωτίας και Βόρεια Προάστια Αττικής.

Περισσότερα

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Με ένα δίκτυο έμπειρων τεχνιτών όλων των ειδικοτήτων προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες δόμησης για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε μονώσεις, στεγανοποιήσεις και θερμοπροσόψεις για τη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος για εσάς και τους γύρω σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Διαμορφώστε το χώρο σας όπως εσείς επιθυμείτε και διακοσμήστε τον με γύψινες κατασκευές και χωρίσματα με εγγύηση ποιότητας υλικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων προτείνοντας χρωματικούς συνδυασμούς για κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ